Baconinlindad sparris på grillen

Baconinlindad sparris på grillen

Har du ännu inte provat att grilla sparris inlindad i bacon borde detta bli sommaren som du provar! Baconet skyddar den späda sparrisen något från eldens hetta, samtidigt som den tillför sälta och fett.

Om du ska proffsgrilla, och det är ju det vi håller på med här, så ska du ha en riktig grill med kol, men när jag tog den här bilden fanns det bara en elgrill.

Skriv en kommentar

Grilla över öppen eld

Grilla över öppen eld

Att grilla över öppen eld är lite extra härligt, både god smak och härlig stämning på en och samma gång. Här grillar vi en liten buffé av olika godsaker, pinnbröd, sparris, fläskkotletter och kyckling…

Visa hela inlägget
Grilla med saltsten

Grilla med saltsten

Saltstenen är anpassad för att användas på grillen för att grilla kött, fisk, fågel, grönsaker och andra läckerheter. Innan användning bör du olja in ytan för att sedan lägga på stenen på grillgallret…

Visa hela inlägget