Bertazzoni

Bertazzoni F6011MODPTX Modern Pyro inbyggnadsugn, 60 cm, rostfritt stål

20 995 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Stilren inbyggnadsugn av modellen Modern Pyro från Bertazzoni. Ugnen är utrustad med pyrolytisk självrengöring, vilket innebär att den rengörs genom att temperaturen höjs så att matrester, smuts och fett förbränns till aska. På så vis slipper du lägga tid på långdragen rengöring – inga kemikalier eller medel krävs, och allt du behöver göra är att efteråt torka ur askan med en trasa.
Ugnen rymmer en volym på 76 liter och har en maxtemperatur på 300°C. Du kontrollerar enkelt ugnen via de ergonomiska vreden i rostfritt stål och via TFT-touch-displayen. Du har hela 11 olika tillagningsfunktioner att välja på, bland annat varmluft, grill och pizza, och ugnen är även utrustad med en köttermometer-funktion. Ugnsluckan har mjukstängande gångjärn och ett glas i härdat fyrglas. Långpanna och två ugnsgaller ingår. Ugnen har energiklass A++ och finns i två färgval – mattsvart eller rostfritt stål.

Bertazzoni F6011MODPTX Modern Pyro inbyggnadsugn, 60 cm, rostfritt stål finns i kategorin Ugn. Bertazzoni är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Ugn