Bertazzoni

Bertazzoni F6011PROPTN Pro Pyro inbyggnadsugn, 60 cm, mattsvart

22 995 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Inbyggnadsugn av modellen Pyro i serien Professional från Bertazzoni. Ugnen är utrustad med pyrolytisk rengöring, en typ av självrengöring som innebär att matrester, smuts och fett förbränns till aska genom att temperaturen i ugnen höjs. Efter avslutad rengöring är allt du behöver göra att torka ur askan med en trasa. Inga kemikalier eller rengöringsmedel krävs och du sparar dessutom tid som du kan lägga på någonting roligare än att städa ugnen.
Ugnen har en volym på 76 liter och har en maximal temperatur på 300°C. Den har 11 olika funktioner, bland annat varmluft, grill och pizza, och är även utrustad med en köttermometer. Ugnsluckan har mjukstängande gångjärn, glaset i luckan är härdat fyrglas och ugnen har en antifingerprint-design som motverkar fingeravtryck. Du styr enkelt ugnen via de ergonomiska vreden i rostfritt stål samt via TFT-touch-displayen. Ugnen har energiklass A++. Två ugnsgaller och en långpanna ingår. Ugnen finns i två stilrena färgval – mattsvart eller rostfritt stål.

Bertazzoni F6011PROPTN Pro Pyro inbyggnadsugn, 60 cm, mattsvart finns i kategorin Ugn. Bertazzoni är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Ugn