Bertazzoni

Bertazzoni Modern-series F6011MODVPTZ ångugn 60 cm, zink

35 995 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Stilren ångugn med zinkfinish från Bertazzoni Modern-series, utrustad med TFT-display och ett elegant handtag i svart glas. Det som kännetecknar en ångugn är att tillagningen sker genom att vattenånga cirkulerar, vilket låter dig laga mat på lägre temperatur och kortare koktid. På så vis kan du laga mat skonsammare, vilket bevarar maten smak, textur och saftighet på bästa sätt. Det har även hälsofördelar, eftersom ångan bevarar matens näringsämnen bättre än i en traditionell ugn.
Bertazzoni F6011MODVPTZ ångugn är utrustad med pyrolytisk rengöring, vilket innebär att matrester, smuts och fett förbränns genom hög temperatur. Allt du behöver göra är att torka ur askan efteråt med en trasa, vilket gör att du slipper använda rengöringsmedel med starka kemikalier och sparar värdefull tid som du kan ägna åt roligare saker.
Bakom ugnens panel finns en vattenbehållare som fylls på innan matlagningen, vilket omvandlas till ånga när ugnen värms upp. Du kan välja mellan flera olika ångnivåer, vilka passar för olika typer av maträtter. Självklart är ugnen även utrustad med klassiska funktioner, till exempel över- och undervärme, grill, pizza och varmluft, som du kan kombinera med ångan vid behov för ett optimalt resultat. Totalt har ugnen elva olika funktioner. Maximal ugnstemperatur 300°C.

Bertazzoni Modern-series F6011MODVPTZ ångugn 60 cm, zink finns i kategorin Ugn. Bertazzoni är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Ugn