Bertazzoni

Bertazzoni PROCH94I1EXT Spis med integrerad fläkt 90 cm, rostfritt stål

76 995 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Med den här spisen från Bertazzoni får du tre vitvaror i en: induktionshäll, varmluftsugn och fläkt. Ugnen är elektrisk och har 11 funktioner, bland annat varmluft, grill och turboläge. Den har display med digital klocka, koktidslarm och elektronisk programfunktion med automatisk start och avstängning. Med varmluftsfunktionen kan du baka eller tillaga flera rätter samtidigt på olika nivåer, utan att de tar smak eller lukt av varandra. Spisen har treglasisolering och innerdelen av ugnslucka är avtagbar för enkel rengöring. Ugnen är även utrustad med stektermometer.
Fläkten kontrollerar du genom ett dedikerat vred, där du kan välja mellan nio effektlägen samt boost-funktion för att garantera maximal effektivitet. Du kan även aktivera det automatiska läget, som justerar fläktens utsugningseffekt efter hur många zoner och hur mycket effekt som hällen använder.
På det integrerade fläktgallret i svartmålad aluminium finns Bertazzonis ikoniska metalldetalj, så att den matchar perfekt med andra produkter från Bertazzoni. Genom gallret har du enkelt åtkomst till filtren, som är placerade precis under ett fettfilter och ett kolfilter. Fettfiltret tål regelbunden maskindisk. Kolfiltret är mycket effektivt mot lukt och rök och återställs var tredje månad i ugnen. Om du vill kan du även ansluta ett plasmafilter till produkten för absolut bästa reningseffekt.
Spisens induktionshäll har fyra zoner, som du reglerar steglöst med behagliga vred i metall. Samtliga zoner är försedda med PowerBoost, kastrullavkänning, värmehållning och restvärmeindikator. Varje zon mäter 20 x 21 centimeter och har en effekt på 2100 W (3000 W Booster).

Bertazzoni PROCH94I1EXT Spis med integrerad fläkt 90 cm, rostfritt stål finns i kategorin Ugn. Bertazzoni är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Ugn