Big Green Egg

Big Green Egg Kolgrill Framepaket Plus, Medium

39 990 kr
I lager    Sponsrad länk

Med ett framepaket+ från Big Green Egg får du både en underbar stund vid grillen och ett utsökt resultat. Du får nämligen en grill av högsta kvalitet, med en praktisk och elegant arbetsyta som garanterat imponerar på dina gäster. Den medföljande EGG Frame-stålramen gör att din grill sitter stadigt och säkert, och har praktiska krokar på sidan där du kan hänga redskap och handdukar. Dessutom gör den att grillen hamnar på ergonomisk höjd, så att du kan grilla precis så ofta du vill.
I paketet ingår en praktisk Expansion Frame, som enkelt kopplas ihop med ditt EGG Frame-stativ. Perfekt för dig som behöver extra bänkyta till att förbereda ingredienser, fila på upplägget eller svänga ihop en god sås. Hjul medföljer, så att du kan flytta hela arbetsytan vid behov. Även två bänkskivor i vackert akaciaträ och en praktisk mellanhylla för redskap medföljer, så att du får all plats du behöver.
Den eleganta kamadogrillen från Big Green Egg är en av våra prestigeprodukter, och tillverkas av specialutvecklad keramik som reflekterar värme på bästa sätt och klarar extrema temperaturer. Till skillnad från traditionella kolgrillar så uppstår ingen hot spot på grillgallret. Det ger en jämn tillagning av dina råvaror, som blir extra saftiga och goda. På grillens framsida sitter en termometer, så att du alltid kan ha full koll på temperaturen och grilla med precision. Dessutom tål grillen både regn och rusk, så att du kan ha den utomhus året om. Allt som allt får du en förstklassig grill i snygg design och med extra arbetsyta – en grillupplevelse utöver det vanliga.
I paketet medium ingår en convEGGtor plate setter, så att du även kan använda din grill som utomhusugn. I paketet large ingår två stycken halvmåneformade bakstenar, så att du antingen kan grilla och baka bröd samtidigt, eller till och med grädda pizza direkt på grillen. Båda paketen inkluderar även en smart stålram för plate setter/bakstenar, så att du kan laga mat på flera nivåer samtidigt.  
I båda seten ingår: 1 x Big Green Egg kolgrill, 1x EGG Frame, 1 x Expansion Frame, 2 x hyllplan i akaciaträ, 1 x mellanhylla i rostfritt stål, 1 x Connector Pack Modular System, 1 x Tool Hook, 3 x Caster Kit-hjulpar.
Diameter grillgaller:Medium – 40 centimeterLarge – 46 centimeter

Big Green Egg Kolgrill Framepaket Plus, Medium finns i kategorin Utekök. Big Green Egg är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Grillset