Big Green Egg

Big Green Egg Kolgrill Komplettpaket+ Medium

26 990 kr
I lager    Sponsrad länk

Med Komplettpaket+ från Big Green Egg får du allt du behöver för smidig matlagning utomhus. Först och främst får du en effektiv kamadogrill av högsta kvalitet, som du ihop med rätt tillbehör kan använda också som utomhusugn eller för att baka bröd och grädda pizza. Du får dessutom ett praktiskt portabelt stativ med hjul, och två praktiska EGG Mates-sidobord i akaciaträ. På så vis kan du grilla var du vill, samtidigt som bordet ger dig extra plats att förbereda maten och förvara redskap eller dryck medan du grillar. Perfekt för trädgård och uteplats, men också för campingturen eller strandutflykten.
Med kamadogrillen från Big Green Egg får du en grill utöver det vanliga. Den tillverkas av specialutvecklad keramik som reflekterar värme på bästa sätt, och klarar extrema temperaturer. Till skillnad från i en traditionell kolgrill så uppstår ingen hotspot på grillgallret, vilket gör att dina råvaror får en otroligt jämn tillagning och blir extra saftiga och goda. På grillens framsida sitter en termometer, så att du alltid har koll på temperaturen och kan grilla med precision. Dessutom tål grillen både regn och rusk, så att du kan ha den utomhus året om. Allt som allt får du en förstklassig grill i snygg design, med portabelt stativ och smarta sidobord – en grillupplevelse utöver det vanliga.
I paketen storlek Minimax och Medium medföljer en convEGGtor plate setter, så att du även kan använda din grill som utomhusugn. I paketet storlek Large ingår två halvmåneformade bakstenar, så att du antingen kan grilla och baka bröd samtidigt, eller till och med grädda pizza direkt på grillen.
I samtliga paket ingår: 1 x Big Green Egg kolgrill, 1 x IntEGGrated nest, 2 x EGG mate-sidohylla.
Diameter grillyta:Minimax - 33 centimeterMedium – 40 centimeterLarge – 46 centimeter

Big Green Egg Kolgrill Komplettpaket+ Medium finns i kategorin Kolgrill. Big Green Egg är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Grillset