Big Green Egg

Big Green Egg Kolgrill Minimax med convEGGtor

14 490 kr
I lager    Sponsrad länk

Med denna smarta kombination av Minimax kolgrill och convEGGtor plate setter får du en praktisk och nätt grill för alla tillfällen, som du dessutom kan använda som utomhusugn. Perfekt för smidig matlagning på uteplatsen, campingturen eller utflykten. 
Minimax kolgrill är enbart 50 centimeter hög, samtidigt som den har en generös grillyta med 33 centimeter i diameter. Grillen passar därför utmärkt att ställa på bordet, men du kan också komplettera den med keramiska benstöd eller gjutjärnsben. Vikten är bara 28 kilo, vilket gör att grillen är enkel att ta med. Grillen har dessutom en mycket jämn värmefördelning, så att dina råvaror håller sig extra saftiga och goda. Helt enkelt ett otroligt alternativ för grillning, rökning eller stekning för 4-6 personer. 
Men en convEGGtor kan du även använda din Minimax som utomhusugn. Det är nämligen en plate setter i keramik, som fungerar som en barriär mellan kolet och maten så att du kan laga maten på indirekt värme. Tack vare den unika designen skapas en högklassig värmeström, precis som i en varmluftsugn, så att du kan använda din grill även för olika typer av slow cooking. Smidig, enkel och god matlagning – var du än befinner dig.

Big Green Egg Kolgrill Minimax med convEGGtor finns i kategorin Kolgrill. Big Green Egg är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kolgrill