Broil King

Broil King Regal 400 träpelletsgrill

17 940 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Broil King Regal 400 erbjuder ett hav av funktioner och features till grillentusiasten som är på jakt efter en professionell all-round grill. Grillen kan användas på tre olika sätt, och dessa är: rökning, ugn och direktgrill. Du kan styra temperaturen via kontrollpanelen eller trådlöst med hjälp av WiFi/Bluetooth, om du laddar ner appen.  
När du väljer tillagningsmetoden rökning går grillen ner till 107 grader. Detta bidrar till att genereringen av röken blir kraftfullare och du säkrar därmed en otrolig smak. Du kan också välja ugnsgrillen, en metod som driver upp grillen till 176 grader. Avslutningsvis väljer du direktgrill och tillagar då på 315 grader, vilket ger perfekt grillat kött med äkta grillränder.
Ovanstående vittnar om att detta är en all round-grill och att den således passar perfekt till mängder av uppgifter. Sammantaget får du en grill som erbjuder ett hav av tillagningsmöjligheter och som du kommer njuta av i många år framöver.

Broil King Regal 400 träpelletsgrill finns i kategorin Träpelletsgrill. Broil King är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Träpelletsgrill