Caso

Caso Ceramic Chef MCG30 mikrovågsugn 30 liter, svart

2 930 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

MCG30 Ceramic Chef ör en mikrovågsugn på 30 liter från Caso, här tillgänglig i en stilren svart färg. Ceramic Chef är inte som vilken mikro som helst, utan ger dig en hel rad av möjligheter i köket. Utöver att värma mat kan du nämligen använda den till både grillning och bakning.
En sak som gör mikron speciell är dess keramiska botten, som ser till att värmen reflekteras runt i hela mikron och därmed fördelas mycket effektivt. Det gör att du kan utnyttja mycket mer av ytan i mikron, till exempel genom att värma stora fyrkantiga tallrikar eller formar. Du kan också lägga in ett bakplåtspapper för att kunna baka direkt på mikrons botten.
Ceramic Chef mikrovågsugn är utrustad med äkta konvektionsvarmluft med en effekt på 2100 watt. Tack vare grillfunktionen kan du uppnå känslan av en helt vanlig köksugn, men med mer platseffektiv design. Du kan välja mellan tio varmluftsnivåer, med temperatur mellan 110-200ºC. Mikron har nio förinställda program, varav fyra kombinerar mikro + varmluft och två kombinerar mikro + grill. Mikron är utrustad med grön belysning invändigt och en extra rost medföljer. Ett multifunktionellt val som tillför både estetik och finess till det moderna köket.

Caso Ceramic Chef MCG30 mikrovågsugn 30 liter, svart finns i kategorin Mikrovågsugn. Caso är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Mikrovågsugn