Cocktail Club

Cocktail Club Shaker 3 delar, rostfritt stål

509 kr
I lager    Sponsrad länk

En riktigt bra shaker är ett måste i varje hemmabar, eftersom den behövs till alla drinkar som ska skakas före servering. Den här modellen från Cocktail Club är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och består av tre delar: en mugg, ett lock och en sil. Perfekt för allt ifrån cocktails med äggviteskum till drinkar med krossad is eller sockerlag.
Cocktail Club kan vara din genväg till ett ännu godare resultat i hemmabaren. Deras produkter är nämligen framtagna med skickliga bartenders från Norden, som har delat med sig av sin kunskap för att kunna skapa ett set med alla delar du behöver för att operera som ett proffs bakom baren. Perfekt när du vill lyfta middagen eller festen till bästa nivå och blanda riktigt goda drinkar som imponerar på gästerna. Som komplement till produkterna finns även en app, där du både hittar massor av goda drinkrecept och videor där redskapen demonstreras. En hemmabar i nätt format som erbjuder en hel värld av drinkar att utforska.

Cocktail Club Shaker 3 delar, rostfritt stål finns i kategorin Shaker. Cocktail Club är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Shaker