Combisteel

Displaykyl - 1 dörr - 550 liter

22 492,50 kr
I lager    Sponsrad länk

Behöver du ett pålitligt och rymligt kylskåp till ditt professionella kök? Kiosken eller snabbköpet? Combisteel presenterar ett svart kylskåp som har skapats för att möta de mest krävande förvaringsbehoven. Detta kylskåp är idealiskt för restauranger, hotell, butiker och alla företag som behöver mycket kylförvaring.
Imponerande specifikationer:
Mått (mm): Bredd 630, Djup 840, Höjd 2140Färg SvartMedföljande tillbehör: 4 hyllor med clips och prisindikatorerBruttovikt (kg): 0Spänning (volt): 230Frekvens (Hz): 50Modell: FriståendeKöldmedium: R 600 ATemperaturområde (°C):  -1/+4Antal rutnät: 4Bruttovolym (liter): 550Nettovolym (liter): 537Innermått BxDxH (mm): 544x636x1594Drift: DigitalTemperaturvisning: Ja, digitalLjus: Ja, LEDKyltyp: VentileradLåsbar: NejBil: JaAntal dörrar: 1Dörrgångjärn: HögergångjärnAvfrostning: ManuellIsoleringsmaterial: 43 mmKapacitet och funktionalitet:
Detta Combisteel-kylskåp har en bruttokapacitet på 550 liter och en nettokapacitet på 537 liter, vilket ger tillräckligt med förvaringsutrymme. Med 4 hyllor, clips och prisindikatorer kan du enkelt och bekvämt organisera dina varor.
Kylskåpet är utrustat med digital styrning, vilket gör det enkelt att ställa in och övervaka temperaturen via den digitala displayen. Det inre LED-ljuset säkerställer utmärkt synlighet.
Ventilerad kyla och 43 mm isolering håller temperaturen stabil och skyddar dina varor. Kylskåpet är också mobilt, så du kan placera det där det behövs.
Kvalitet och innovation från Combisteel:
Combisteel är kända för sin tillförlitlighet och innovativa kyllösningar. Detta svarta kylskåp lever upp till deras standarder och är en praktisk och platsbesparande lösning för professionella kök.
Om du har några frågor eller behöver mer information om denna produkt är du välkommen att kontakta oss. Detta kylskåp är idealiskt för små företag som kräver effektiv förvaring av färskvaror.

Combisteel är ett av våra märken som säljs direkt av Maxigastro.

Läs mer…