Combisteel

Displaykyl - 2 dörrar - 1200 liter

33 742,50 kr
I lager    Sponsrad länk

Behöver du ett pålitligt och rymligt kylskåp till ditt professionella kök? Kiosken eller snabbköpet? Combisteel presenterar ett svart kylskåp som har skapats för att möta de mest krävande förvaringsbehoven. Detta kylskåp är idealiskt för restauranger, hotell, butiker och alla företag som behöver mycket kylförvaring.
Imponerande specifikationer:
Mått (mm): Bredd 1270, Djup 790, Höjd 2140Färg SvartMedföljande tillbehör: 8 hyllplan med clips och prisindikatorerBruttovikt (kg): 0Spänning (volt): 230Frekvens (Hz): 50Modell: FriståendeKöldmedium: 290 krTemperaturområde (°C): -1°C/+4°CAntal rutnät: 8Bruttovolym (liter): 1200Drift: DigitalTemperaturvisning: Ja, digitalLjus: Ja, LEDKyltyp: VentileradLåsbar: NejBil: JaAntal dörrar: 2Dörrgångjärn: Vänster och höger gångjärnAvfrostning: ManuellIsoleringsmaterial: 43 mmKapacitet och funktionalitet:
Detta Combisteel-kylskåp har en imponerande kapacitet på 1200 liter brutto, vilket ger dig gott om plats för att förvara färskvaror och ingredienser. Med 8 hyllor, clips och prisindikatorer är organisationen enkel och du kan hitta det du behöver på nolltid.
Kylskåpet är utrustat med digitala kontroller, så att du enkelt kan ställa in och övervaka temperaturen med hjälp av den digitala displayen. Det inre LED-ljuset säkerställer utmärkt synlighet oavsett tid på dygnet.
Ventilerad kyla och 43 mm isolering håller temperaturen stabil och skyddar dina varor. Kylskåpet är även mobilt så du kan flytta runt det efter behov.
Kvalitet och innovation från Combisteel:
Combisteel är kända för sin tillförlitlighet och innovativa kyllösningar. Detta svarta kylskåp lever upp till deras höga krav och är en investering som kommer att tjäna dig väl under många år framöver.
Om du har några frågor eller behöver mer information om denna produkt är du välkommen att kontakta oss. Detta kylskåp är idealiskt för proffs som behöver pålitlig förvaring i toppklass.

Combisteel är ett av våra märken som säljs direkt av Maxigastro.

Läs mer…