COMBISTEEL

Ugn - kombiångkokare - 5 X 1/1 GN / 60x40 cm

61 617 kr
I lager    Sponsrad länk

Beskrivning
Upplev utmärkt matlagning med den professionella GIORIK konvektionsångugnen!Är du redo att ta dina kulinariska färdigheter till nästa nivå? Se inte längre än GIORIK Professional Convection Steam Ugn, designad för att möta kraven från både restauranger och bagerier. Denna kraftfulla och mångsidiga ugn är här för att revolutionera din matlagningsupplevelse. Nyckelfunktioner Multi-Purpose Marvel: Med möjligheten att rymma 5 GN 1/1-plåtar för restaurangbruk eller 5 brickor som mäter 60x40 cm för bakverk, är denna ugn otroligt mångsidig.Precisionstillagning: Temperaturintervallet från +50°C till +280°C säkerställer att du kan utföra ett brett utbud av tillagningstekniker med precision.Elektrisk effektivitet: Den här ugnen drivs av ett 6,3 kW elsystem och levererar konsekvent och effektiv matlagningsprestanda.Konvektion och ånga: Kombinationen av varmluft och ångkokning gör att du kan uppnå perfekta resultat varje gång, oavsett om du bakar, steker eller ångar.Byggd för att hålla: Tillverkad med hållbarhet i åtanke, den här ugnen är byggd för att klara påfrestningarna i professionella kök, vilket säkerställer att den kommer att tjäna dig i många år framöver. Tekniska specifikationer
Bredd: 870 mmDjup: 750 mmHöjd: 660 mmBruttovikt: 75 kgSpänning: 400 VoltVersion: ElektriskTemperaturområde: +50°C till +280°CInnehåll i GN: 5 x 1/1 GNInnehåll i EN: 600x400Märke: GIORIK Varför välja den professionella GIORIK konvektionsångugnen? 

✅ Mångsidighet: Oavsett om du är kock på en restaurang eller bagare i ett bageri, anpassar denna ugn sig efter dina behov, vilket gör den till det perfekta tillskottet till ditt kök.

✅ Precisionstillagning: Uppnå kulinarisk perfektion med exakt temperaturkontroll och fördelarna med både varmlufts- och ångkokning.

✅ Effektivitet: Drivs av ett robust elsystem på 6,3 kW, säkerställer det konsekventa och effektiva matlagningsresultat.

✅ Byggd för proffs: Designad för hållbarhet och tillförlitlighet, denna ugn klarar kraven från ett professionellt kök.

✅ Oändliga kulinariska möjligheter: Från att baka bröd till att steka kött, denna ugn öppnar upp en värld av kulinariska möjligheter.

Öka ditt matlagningsspel med GIORIK Professional Convection Steam Ugn. Oavsett om du lagar läckra rätter för dina restauranggäster eller gör hantverksmässiga bageriläckerheter, är denna ugn din pålitliga partner i köket.

För att fråga om tillgänglighet och göra denna unika ugn till en del av din kulinariska resa, vänligen kontakta vårt dedikerade kundsupportteam

COMBISTEEL är ett av våra märken som säljs direkt av Maxigastro.

Läs mer…