Cuisinart

Cuisinart Airfryer miniugn, 17 liter, grå

3 299 kr
I lager    Sponsrad länk

När du vill tillaga gyllene, krispiga måltider utan att använda för mycket olja eller ingen olja alls, då är Air Fryer Mini Oven ett bra och hälsosammare alternativ till fritering. Du kan välja mellan 7 olika tillagningsfunktioner, vilket gör denna Air Fryer till mycket mer än bara en vanlig varmluftsfritös. Utöver klassisk potatis kan ugnen även tillaga väldigt goda bakade delikatesser, läckra biffar, stora, krispiga och smakrika pizzor på 30 centimeter samt välgrillat kött och fisk. Dessutom kan du använda den till att rosta precis som du vill, till exempel rostat bröd och smörgåsar.
På bara 90 sekunder är fritösens miniugn klar att användas och med sin kraftfulla luftflödeskontroll tillagar den maten 30 % snabbare än en vanlig ugn. Air Fryer har 6 temperaturinställningar, från 90°C till 230°C, och 2 hyllor för jämn tillagning i 2 nivåer, invändig non-stick-beläggning som gör rengöringen lättare och 60 minuters timer med automatisk avstängning samt en intern lampa. Den medföljande korgen på 25 x 29 centimeter för varmluftsstekning är tillräckligt stor för att laga mat för en familj på 4 personer. Dessutom ingår 1 ugnsgaller och 1 bakplåt. Den mångsidiga varmluftsfritösen i kombination med en miniugn har sin naturliga plats på köksbordet och kan laga middag snabbare än de klassiska vitvarorna. Ett optimalt tillägg i det moderna hemmet.

Cuisinart Airfryer miniugn, 17 liter, grå finns i kategorin Miniugn. Cuisinart är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Miniugn