DBKD

DBKD Bunch Small vas, 7x20 cm, clear

218 kr
I lager    Sponsrad länk

Vas av modellen Bunch Small från DBKD. Vasen har en elegant skulptural design och du kan välja mellan (eller kombinera) två olika färger, antingen brunt eller klart glas. Vacker som dekoration i sig själv, eller att fylla med snittblommor eller nyplockade blommor och grenar från din egen trädgård. I storlek small är vasen 20 centimeter hög och har en diameter på 7 centimeter, perfekt till exempel på nattduksbordet eller fönsterblecket. Tål att diskas i diskmaskin.
Det svenska inredningsföretaget DBKD grundades 2012, med utgångspunkten att formge en kruka som är lika vacker i sig själv som med blommor i. Idag erbjuder de ett stort sortiment av stilrena inredningsprodukter. Tack vare sin lekfulla design och sobra färgskala är de idag ett av Skandinaviens ledande företag inom heminredning och krukor. Att välja DBKD är ett enkelt sätt att piffa upp hemmet och accentuera dina buketter och växter.

DBKD Bunch Small vas, 7x20 cm, clear finns i kategorin Vas. DBKD är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Vas