Eva Trio

Eva Trio Champagneglas Legio Nova 6 st.

799 kr
I lager    Sponsrad länk

Eleganta Legio Nova champagneglas kommer med en lång, smal fluteform, konstruerad för att behålla bubblorna och intensifiera din upplevelse av champagne. Tillverkat av blyfritt kristallglas och designat för att motstå diskning i maskin på glasprogrammet. Dessa glas är kända för sin anmärkningsvärda klang - det distinkta klirret vid en skål skapar en atmosfär av festlighet. Dess utseende har designats för att framhäva champagnens visuella egenskaper, och den perfekt utformade formen låter champagnens dofter och smaker uttrycka sig fullt ut.
Legio Nova-serien tar din bordsdukning till nästa nivå med sin sofistikerade samling av glas. Varje Legio Nova-glas är skapat av blyfritt kristallglas, vilket ger glaset en strålande glans och många andra kvaliteter som du förväntar dig av ett premium vinglas. Tack vare innehållet av metallen erbium, bibehåller detta glas sin glans även efter otaliga rundor i diskmaskinen, samtidigt som det skyddar mot den vita beläggning som ofta kan utvecklas efter maskindiskning.

Eva Trio Champagneglas Legio Nova 6 st. finns i kategorin Champagneglas. Eva Trio är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Champagneglas