Everdure

Everdure Force gasolgrill + rotisserie, matt svart

9 490 kr
I lager    Sponsrad länk

Force Gasolgrill från Eeverure by Heston Blumenthal har allt som grillentusiasten drömmer om. Den smarta grillen ger dig en fantastisk smakupplevelse. Grillen är baserad på en innovativ teknologi och är klar att användas på bara 5 minuter. Inte så illa! Force Gasolgrill har en inbyggd termometer i locket, vilket gör det möjligt för dig att grilla dina råvaror vid rätt temperatur. Dessutom möjliggör de två brännarna dig att grilla dina råvaror vid olika temperaturer samtidigt. Grillen är utformad med en stor grillareal, vilket öppnar upp för flera olika tillagningsmöjligheter och du kan grilla med öppet lock.
I paketet ingår ett riktigt bra rotisseriesystem med vilken du kan tillaga hela saftiga kycklingar och mycket mer. Konstruktionen i starkt stål ger rotisserien en kapacitet på hela 10 kg. Systemet passar till Everdures gasolgrillar som ingår i Force-kollektionen. Vänligen observera att regulatorslang inte ingår och behöver köpas till.

Everdure Force gasolgrill + rotisserie, matt svart finns i kategorin Gasolgrill. Everdure är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Gasolgrill