Everdure

Everdure Furnace gasolgrill + rotisserie, matt orange

11 990 kr
I lager    Sponsrad länk

Furnace från Everdure by Heston Blumenthal är världens mest kraftfulla gasolgrill, som är klar på bara 5 minuter. Tack vare det innovativa Fast Ignition system håller grillen en konstant och ultra-hög värme som skapar ramarna för en perfekt tillagad måltid samt ger en sträng av kolgrillens verkan på höga temperatyrer. Grillen har tre oberoende brännare, som ger dig möjlighet för att grilla vid tre olika temperaturer och har dessutom en extra stor grillarea. Everdure Furnace gasolgrill kommer med utbytbara grill-plåtar, som gör det enkelt att skapa en uppsättning som ger många tillagningsmöjligheter. Vänligen observera att regulatorslang inte ingår och behöver köpas till.
Paket inklusive lyx rotisseriesystem: Om det är något som säger svensk sommar, så är den en grillkväll på terrassen eller i trädgården. Med Everdures nya rotisseriesystem till deras Furnace gasgrill, kan du nu njuta av helgrillad kyckling eller en saftig stek. Den snurrar långsamt rund under grillningen, så att stekytan blir helt jämn och perfekt.

Everdure Furnace gasolgrill + rotisserie, matt orange finns i kategorin Gasolgrill. Everdure är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Gasolgrill