Everdure

Everdure Gasolgrill E2G2S force, matt stone

7 890 kr
I lager    Sponsrad länk

Force Gasolgrill från Eeverure by Heston Blumenthal har allt som grillentusiasten drömmer om. Den smarta grillen ger dig en fantastsisk smakupplevelse samt tillagningsprocess, där den goda doften från grillen intar luften. Grillen är baserad på en innovativ teknologi och är klar att användas på bara 5 minuter. Force Gasolgrill har en inbyggd termometer i locket, vilket för det möjligt för dig att grilla dina råvaror vid rätt temperatur, medans de två brännarna låter dig grilla vid olika temperaturer. Dessutom har grillen en stor area, som ger dig en lång rad tillagningsmöjligheter, och du kan dessutom grilla med öppet lock.
Grillen kommer i en minimalistisk och tidlös design, som ser bra ut på terassen, och den är dessutom lätt att rengöra efter användning. Med Force Gasolgrill kan du snabbt tillaga en läcker måltid som skämmer bort smaklökarna.

Everdure Gasolgrill E2G2S force, matt stone finns i kategorin Gasolgrill. Everdure är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Gasolgrill