Everdure

Everdure Kolgrill HBCE4KGEU 4K orange

28 423 kr
I lager    Sponsrad länk

Framtiden för kolgrillning - nu!
 
Med en elegant design och ännu snyggare färg kommer denna kolgrill från Everdure bli en naturlig blickfångare i trädgården och under varma sommarkvällar. Tack vare en innovativ tillverkning och ett smidigt luftflödessystem kan du enkelt höja och sänka temperaturen med ett knapptryck. Du får möjlighet att röka, rosta och grilla dina råvaror till perfektion och kommer garanterat göra familj och gäster nöjda!
 
Kolgrillen 4K har allt du kan önska och gör det till och med möjligt att baka pizza. Den medföljande pizzastenen är enkel att använda och blir pricken över i:et under middagarna. Med en rejäl grillyta kan du också alltid grilla för hela familjen samtidigt. Dela upp gallret och låt grönsakerna tillagas på ena sidan, samtidigt som köttet eller fisken grillas på den andra!
 
Den läckra designen gör inte bara grillen härlig att titta på, den är även säker och smidig. Konstruktionen medför en unik isolering som ser till att reducera värmespridningen till grillens yttre sidor och front. En utmärkt funktion om det finns småbarn med i bilden och som gör att risken för att bränna sig är otroligt liten. För att göra användningen lite roligare skickar 4K data via sensorer till Everdures smartphone-app, i vilken du kan ta del av all information om din grillning. Temperatur, tider, tips och råd. Här finns allt du kan önska dig!
 
Programmet Fast Flame Ignition gör att kolet når en perfekt temperatur på bara några minuter, vilket gör att du kan sätta igång och grilla nästan direkt. 4K är det senaste inom kolgrillningen och kommer garanterat göra matlagningen till ett rent nöje! 
 
Specifikationer:
- Färg: Orange.
- Höjd: 115 cm.
- Djup: 70 cm. 
- Bredd: 55 cm.
- Effekt: 1400 Watt. 
- Innovativ och elegant kolgrill!  
- Smart Bluetooth-funktion!

Everdure Kolgrill HBCE4KGEU 4K orange finns i kategorin Kolgrill. Everdure är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kolgrill