Fiskars

Fiskars All Steel Pure 24 cm stekpanna

657 kr
I lager    Sponsrad länk

Med Fiskars All Steel Pure stekpanna kan du uppleva glädjen i att laga mat på högkvalitativt och återvunnet rostfritt stål - samtidigt som du bidrar till att minimera klimatpåverkan. Med sin unika, graverade yta utan beläggning lämpar den sig för all form av matlagning, speciellt när du vill bryna eller steka mat på hög värme. Pannan är tillverkad av 90 % återvunnet, slitstarkt 18/10 stål, vilket gör det nästan omöjligt att förstöra den. Med 3-lager i botten är den optimerad för jämn och effektiv värmefördelning.Fiskars All Steel Pure stekpanna kan användas på alla typer av spisar och ugnar upp till 270 grader och finns i två storlekar - med en bredd på 24 eller 28 cm.
Stekpannans tidlösa och snygga design gör att den passar in i vilket kök som helst och varje måltid kan vara ett tillfälle att stanna upp för en stund och njuta av en hälsosam och god måltid. Stekpannan är tillverkad i Finland med innovativa processer och metoder och har hela 25 års garanti.

Fiskars All Steel Pure 24 cm stekpanna finns i kategorin Stekpanna. Fiskars är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Stekpanna