Fiskars

Fiskars Iittala universalsax 21 cm, Cheeta brun

224 kr
I lager    Sponsrad länk

Fiskars x Iittala universalsax är ett samarbete mellan de två välkända varumärken, som med sin design vill lyfta glädjen i vardagen. Saxen finns i tre fantasifulla mönster: Cheeta, Helle och Frutta. Samtliga mönster är hämtade från finska Oiva Toikkas skissblock, som nu får liv på de ergonomiska handtagen. Toikka är ett av designvärldens största namn och är internationellt känd för sin fantasifulla glaskonst, men även modedesign och mycket mer.
Saxen klarar både tunna och grövre material och passar därför lika bra hemma som i skolan och på kontoret. Bladen är tillverkade av rostfritt kvalitetsstål som håller sig vasst länge och det ergonomiska handtaget ger dig hög komfort och god kontroll. Samtliga Fiskars-saxar testas för hand innan de lämnar fabriken, för att säkerställa att de ska hålla länge och är av högsta kvalitet. Passar högerhänta. Bladlängd 21 centimeter. Tillverkas i finska Billnäs.

Fiskars Iittala universalsax 21 cm, Cheeta brun finns i kategorin Sax. Fiskars är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Sax