Gawell Förlag - Snowfood

I lager    Affiliate-länk till Cervera

God mat och snö är något som ligger den svenske kocken och skidåkaren Lindor Wink varmt om hjärtat.Med sin kokbok Snowfood – kokboken för hungriga skidåkare, vill han inspirera oss med rejäla frukostar, smidig mat att ta med sig i backen, goda tilltugg till after skin och avslutningsvis förslag på härliga middagarna där vi avnjuter maten och i timtal pratar igenom dagens äventyr.I boken får vi 75 recept på mat som funkar bra före, under och efter en aktiv dag i snön. Lättlagade recept som utgår från gamla mattraditioner tagna till den moderna matlagningen. Allt kombinerat med inspirerande bilder på både mat och skidåkning tagna av fotograferna Patrik Engström, Oskar Enander och Gabor Nagy.För mig är det viktigt att alla som läser den här boken blir inspirerade, när du lagar en måltid känner glädjen spridas genom din kropp - samma känsla som du får vid säsongens första skidåkning.
- Lindor WinkLindor Wink har bland annat arbetat med flera av våra bästa kockar exempel Mathias Dahlgren och Tommy Myllymäki. Han har representerat Sverige på internationella matlagnings tävlingar så som Bocuse dÓr och som coach för juniorkocklandslaget har han lett framtidens kockar till vinst i Culinary Olympics.

Gawell Förlag - Snowfood finns i kategorin Inredning - Hemmet - Böcker. Gawell Förlag är ett av våra märken som säljs direkt av Cervera.

Läs mer…