Gourmetstål

Gourmetstål Norrland pizzastål

999 kr
I lager    Sponsrad länk

Norrland-pizzastål från Gourmetstål är kollektionens ultimata premium-modell. Ett pizzastål, likt en klassisk pizzasten, bortsett från att den här produkten är tillverkad i stål. Det betyder bland annat att risken för att din sten ska spricka av temperaturförändringar är väldigt liten. Norrland-pizzastål har en speciell yta som skapats med hjälp av flera ojämnheter i materialet som bidrar med optimal luftflöde till pizzan. På så sätt blir bottnen garanterat både spröda och krispiga. Pizzastenen är tillverkad i värmevalsat stål och rekommenderas verkligen alla pizzaentusiaster att prova.
Stålet sandblåses under tillverkningen, vilket ger en speciell sorts grovhet som både ökar kontaktytan och effekten i ugnen. Det betyder att den stora skillnaden mellan Norrland och Classic är ytskiktet. Bra att tänka på är att pizzastenen behöver förvärmas i 40-60 minuter i din ugn på max värme. Det går bra att använda varmluft, över-/undervärme eller grill men 20 minuter innan pizzan ska gräddas bör du slå på maxvärme på grillfunktionen. Placeringen ska vara ungefär 6-12 cm från grillelementen.

Gourmetstål Norrland pizzastål finns i kategorin Pizzasten. Gourmetstål är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Pizzasten