Great Northern

Great Northern Popcornvagn All Star 8-10 liter Svart

6 171 kr
I lager    Sponsrad länk

Nu kan du äntligen få färska och supergoda biopopcorn, utan att behöva gå på bio..
 
All Star från amerikanska Great Northern Popcorn är en mycket bra popcornmaskin med en tillhörande avtagbar vagn. Välj om du vill servera dina popcorn med eller utan vagn beroende på ditt tillfälle. Popcornmaskinen är i en klassisk svart färg och har en härlig retrodesign som gör sig bra vart den än står i för rum. Det kan vara på ett företag, hos föreningar, på en restaurang, eller helt enkelt en privatperson som älskar retrodesignen och popcorn. 
 
Du kan göra 8-10 liter popcorn per gång, och vill du ha mer än så, så gör du bara en omgång till. Du startar igång poppandet högst upp på maskinen. Där finner du tre knappar, som du startar med ett klick. Tack vare värmelampan som sitter i taket, så håller sig popcornen även sig varma efter färdig omgång. Superbra! Maskinen har en speciallampa som används för att hålla popcornen varma via IR-strålning.
 
För att få bästa möjliga smak och resultat rekommenderar vi dig att köpa våra smidiga 24-pack portionsförpackningar. Med dessa får du rätt mängd olja och popcornkärnorna tillsammans med salt och smörsmak ger dig fantastiskt goda popcorn!   
 

All Star är portabel med lättrullade cykelhjul, finns i två färger och har en härlig retrodesign. Mindre montering krävs.

- 8-10 liter popcorn per batch.
- Avtagbar och tvättbar gryta.
- Vagn medföljer (avtagbar).
- CE och RoHS, 220v.
- Två färger finns: Svart och Röd.
- Storlek: 44x 152x 68 cm.
- Vikt: 26 kg.
 
OBS! Ingår några lösa delar, hjul mm. Enkel montering, cirka 5-10 min att sätta ihop.

Great Northern Popcornvagn All Star 8-10 liter Svart finns i kategorin Popcorn maskin. Great Northern är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Popcorn maskin