Höfats

Höfats CONE kolgrill för utekök

10 465 kr
I lager    Sponsrad länk

Med det här monteringssetet får du en Höfats CONE kolgrill, utan även en praktisk stålring för montering i bänkyta. På så vis kan integrera din grill i valfri bänk av sten, trä eller betong för att skapa ditt eget perfekta utekök.
Den prisbelönta kolgrillen Höfats CONE kommer utan tvekan att ta din grillning till nästa nivå. Trots att det är en kolgrill är grillens värme nämligen justerbar tack vare en simpel men genial mekanism med en spak på sidan. Spaken låter dig höja eller sänka höjden på grillkolsbrickan, vilket du kan göra kontinuerligt medan du grillar. Ju högre du flyttar brickan, desto högre blir värmen. Enligt samma princip kan du enkelt sänka kolen under grillningen för att få en lägre temperatur. Du får alltså samma typ av bekvämlighet som från en kolgrill, men utan att kompromissa med grillsmaken. Efter grillningen kan du dessutom förvandla grillen till en stämningsfull eldstad. Du flyttar helt enkelt kolbrickan till toppen, lägger i ett par vedträn och på nolltid har du en brasa att samlas kring under kvällen med nära och kära. 
Höfats CONE har en stor grillyta med två nivåer i lämplig arbetshöjd, där du utan problem kan grilla för 10-15 personer. Upplevelse förhöjs ännu ett snäpp av grillens genomtänkta detaljer, som de praktiska krokar förna grillredskap och locket med inbyggd termometer som håller önskad position med hjälp av en magnetisk låsmekanism. Grillen är helt tillverkad av rostfritt stål. Bord medföljer ej.

Höfats CONE kolgrill för utekök finns i kategorin Kolgrill. Höfats är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kolgrill