Kamado Sumo

Kamado Sumo JR 15" kolgrill, grön

4 495 kr
I lager    Sponsrad länk

En kolgrill kan användas till mycket. En Kamado SUMO-kolgrill kan användas till ännu mer. Med en Kamado SUMO har du en grill av toppklass, som är särskilt framtagen för de skandinaviska vindarna och värdet. Förutom att vara en fantastisk produkt när det kommer till matlagning så är den också väl utformad och estetisk med sin moderna design av keramik med bambudetaljer. Kamado SUMO JR är det senaste tillskottet i Kamado-familjen, och den har alla egenskaper som sina storebröder i ett kompakt format, vilket gör att den kan stå på bordet med sina praktiska ben som ingår.
Även om Kamado SUMO är från Sverige, härstammar namnet och den speciella grillmetoden, som ligger bakom det stolta företaget, från Japan, vilket namnet också antyder på. Det betyder ungefär ugn, och en Kamado SUMO kolgrill är på många sätt som en vanlig ugn för utomhusbruk. Den är perfekt till allt från bankning till rökning och självklart även för sitt huvudsyfte: grillning. Den vackra kolgrillen finns i färgerna svart och grön.

Kamado Sumo JR 15" kolgrill, grön finns i kategorin Kolgrill. Kamado Sumo är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kolgrill