Kamado Sumo

Kamado Sumo Maxi Grön

14 990 kr
I lager    Sponsrad länk

Maxi-grillen är den största Kamado Sumo-grillen och passar perfekt till grill entusiasten som vill ha det bästa av det bästa i hemmet och möjligheten att laga mat till upp till 10 personer samtidigt. Grillen har två sidobord i bambu som du enkelt hakar på och den står stabilt på 4 starka hjul i rostfritt stål. Du kan därmed transportera den från A till B utan problem. på grillens framsida sitter en inbyggd termometer som gör att du alltid kan hålla ett extra öga på värmen när du grillar eller röker din mat. Med grillen ingår en manual som gör dig ännu klokare och lär dig mer om detta monster till grill.
En Kamado är inte bara en grill, utan en keramisk grill på 108 kg som tar form efter den gamla japanska grillen med samma namn, var betydelse faktiskt ligger nära ugn. En Kamado står säker i skandinavisk vind, regn och snö och håller temperaturen oavsett väder. En Kamado är optimalt isolerad och kan producera temperaturer på upp till 400 grader. Grillen ger dig saftiga, möra och aromatiska resultat och låter dig baka, steka och röka i princip vad som helst. En Kamado är så mycket mer än bara en grill.

Kamado Sumo Maxi Grön finns i kategorin Kolgrill. Kamado Sumo är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kolgrill