KitchenAid

KitchenAid Artisan KSM125PSEAC Creme

5 499 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

KitchenAids klassiska köksmaskin i en ny, uppdaterad design. KitchenAid köksmaskin konstruerades redan 1919 och har stått sig genom tiderna och blivit en amerikansk ikon.

Denna ypperliga designklassiker har blivit berömd tack vare sin styrka och effektivitet. Den gedigna och stabila apparaten, som är helt i metall, vispar, rör, knådar, blandar och utför lätt och elegant det mest monotona, tidskrävande och tunga köksarbete.

Den 10,65 kg tunga köksmaskinen produceras i 97 % metall och är utrustad med en kraftfull 0,3 HK lågenergi drivkraftmotor. Den effektiva motorn ger, med låg energiförbrukning på bara 300W, ett kraftigt ”botten-drag” på hela 4,2 Nm, newton meter, mätt i skålen. Det gör KitchenAid till marknadens kanske starkaste köksmaskin i sin klass, 4,8 liter skål.

Alla KitchenAid-maskiner genomgår en mycket noggrann kvalitets- och säkerhetstest, som bl.a. gör att livslängden på köksmaskinen är i genomsnitt 30 år. Assistentens bunke har en volym på hela 4,83 liter och klarar degar med upp till 7,5 dl degvätska.

KitchenAid Artisan KSM125PSEAC Creme finns i kategorin Köksassistent. KitchenAid är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Köksassistent