KitchenAid

KitchenAid Wok i aluminium - 30 cm

1 117 kr
I lager    Sponsrad länk

Med en kombination av högsta möjliga prestanda och hållbarhet, ger KitchenAid's Forged Hardened Aluminium-kollektion och deras wok på 30 cm, en överlägsen matlagningsupplevelse. Den här reptåliga woken erbjuder en långvarig prestanda och är universellt anpassad till alla spishällstyper, även induktion. Tack vare det robusta smidda aluminiumet uppvärms köksredskapen snabbt och behåller sin form.
Bland funktionerna finner du en non-stick-beläggning som underlättar matlagningen. Dess robusta handtag i rostfritt stål ger ett säkert grepp, vilket gör det lätt att hantera woken. För att ytterligare underlätta användandet, är denna wok diskmaskinssäker för enkel rengöring. Dessutom är woken ugnssäker upp till 220°C, vilket gör den idealisk för att grilla rätter, skapa den där härliga krispiga ytan eller för att hålla måltiden varm.
Förutom praktiska funktioner har KitchenAid's Forged Hardened Aluminium-wok även en tidlös design, med en mattsvart utsida och handtag i borstat rostfritt stål. För att skydda non-stick-beläggningen rekommenderas användning av trä- eller plastredskap

KitchenAid Wok i aluminium - 30 cm finns i kategorin Wokpanna. KitchenAid är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Wokpanna