La Germania

La Germania Prima Gasspis med multifunktionsugn 60 cm, RI64C61BX

17 990 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

60 cm bred gasspis i snygg design med multifunktionsugn och fyra brännare. Prima från La Germania har en gashäll med rejäla gjutjärnsgaller och fyra effektiva brännare varav en wok 1-stegsbrännare, emaljerade brännarlock och en ugnsvolym på 59 liter.Tack vare varmluftsfunktionen kan flera rätter tillagas samtidigt utan att de tar smak eller lukt från varandra och spisen kommer utrustad med 3-glas isolering med löstagbar innerlucka för enklare rengöring.På framsidan sitter en dekorativ panel med snygga markerade svarta vred som kontrollerar ugnens samtliga funktioner. Här finns även en rymlig förvaringslucka för plåtar och galler.
9 ugnsfunktioner: Belysning, undervärme, övervärme, under- och övervärme, hel-grill, halv-grill, grill+fläkt, varmluft, och upptining. Alla brännare är utrustade med säkerhetsventil för att förhindra läckage och elektrisk enhandständning.
OBS: INBÄRNING INGÅR EJ!
Specifikationer:
3-glaslucka med avtagbart luckglas.Elektrisk enhandständning med termosäkring.Elektrisk anslutning: 1 Fas, 16A.

La Germania Prima Gasspis med multifunktionsugn 60 cm, RI64C61BX finns i kategorin Spis. La Germania är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Spis