Lou Laguiole

Lou Laguiole Grillknivar i träblock, antracit

270 kr
I lager    Sponsrad länk

Om du letar efter ett set av grillknivar som är både eleganta och funktionella, då är Lou Laguiole grillknivar i träblock, antracit ett utmärkt val. Dessa knivar är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål med ett handtag i antracitgrå ton som ger dem en modern och stilren look. Knivarna har en räfflad kant som gör att de skär genom köttet med lätthet, oavsett om det är biff, kyckling eller fisk. Knivarna är 22,5 cm långa och passar perfekt i handen. De levereras i ett praktiskt träblock som skyddar knivarna och gör det enkelt att förvara dem.
Lou Laguiole är ett franskt varumärke som tillhör Amefa-gruppen, som är en av de största bestickproducenterna i Europa. Varumärket har inspirerats av den klassiska Laguiole-kniven som har sitt ursprung i regionen Aveyron i sydvästra Frankrike, men som inte har någon direkt koppling till den historiska platsen eller hantverkstraditionen. Lou Laguiole erbjuder olika produkter som passar utmärkt till grillkvällen eller när du vill servera kött med stil. Till knivarna kan du även matcha med andra bestick, ostknivar och smörknivar från samma varumärke.
Lou Laguiole grillknivar i träblock, antracit är ett set av sex knivar som kommer att ge dig en fantastisk matupplevelse. De är inte bara vackra att se på, utan också skarpa, bekväma och hållbara. Beställ ditt set idag, och njut av att grilla med Lou Laguiole!

Lou Laguiole Grillknivar i träblock, antracit finns i kategorin Grillknivar. Lou Laguiole är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Grillknivar