MAXIGASTRO

Smoothie / Bar Blender

2 992,50 kr
I lager    Sponsrad länk

Blender utvecklad speciellt för smoothies och drinkar. Den kraftfulla motorn på 2000 watt krossar is och frusna bär lika lätt som ingenting. Mixern når upp till 25 000 rpm 
Med 8 förstärkta blad i rostfritt stål av livsmedelskvalitet når motorhastigheten 25 000 rpm vid 2 000 watt. Krossa lätt is och en mängd olika ingredienser. Mat kan brytas ned helt på några sekunder, och cellväggsbrotthastigheten är minst 90 %, vilket maximerar uttaget av näringsämnen och vitaminer från maten. 

8 hastighetskontroller och 4 förinställningar: 8 variabla hastighetsinställningar och pulsfunktion för enkel kontroll av finheten hos olika matlagningsingredienser. Du kan laga allt från smoothies och barnmat till malet kaffe, krossad is, puréer och såser. Med 4 förprogrammerade förinställningar (ICE CRUSH / SMOOTHIE / GRIND / JUICE) och den integrerade timern ger vår mixer dig den styrka och konsistens du behöver för alla dina hälsosamma blandningar.

Lätt att använda och rengöra: den professionella 2 literskannan är robust och smutsavvisande. Den är perfekt för att laga stora mängder. Dessutom kan den avtagbara lockproppen lägga till ingredienser under blandningen.

Allt material av livsmedelskvalitet innehåller inget BPA. Enkel självrengöring med pulsfunktionen på bara 30 till 60 sekunder.

Multiskydd: motorn är utrustad med en säkerhetsbrytare som förhindrar att blandaren går om behållaren inte är korrekt placerad på motorn. Överhettnings- och överbelastningsskydd ger säker drift. De halkfria gummifötterna hjälper till att förbli stabila under blandning. Med sitt eleganta, ljudisolerade hölje arbetar vår industrimotor med en ljudnivå på 78 dB och ger dig en bra matlagningsmiljö.

Färg: Svart/silver
Mått: 25,4 x 31 x 36,8 cm
Vikt: 4,75 kg
Kapacitet: 2 liter
Effekt: 2000 watt

Smoothie / Bar Blender finns i kategorin Home & Garden > Kitchen & Dining > Kitchen Appliance Accessories > Food Mixer & Blender Accessories. MAXIGASTRO är ett av våra märken som säljs direkt av Maxigastro.

Läs mer…