Morris and Co.

Morris and Co. Willow skål 19 cm

308 kr
I lager    Sponsrad länk

Den här skålen i mönstret Willow från Morris & Co har den perfekta storleken för när du vill njuta av frukostgröt, flingor, snacks eller varför inte en härlig dessert? Utöver Willow-mönstret finns skålen i ytterligare tre mönster: Fruit, Marigold och Strawberry Thief. De fyra mönstren är fina på bordet i sig själva, men kan även mixas och matchas fritt för att skapa ett färgglatt och stämningsfullt uttryck i dukningen. Tål maskindisk och mikrovågsugn.
Brittiska William Morris, född 1834, var under sin livstid verksam som både konstnär, författare, filosof och inte minst som inflytelserik designer. De mönster han skapade i företaget Morris & Co, till exempel Strawberry Thief och Pimpernel, är idag klassiker som är minst lika gångbara i nutid som när de lanserades. Idag är mönstren storfavoriter i många hem, populära som samlarobjekt och finns på allt från muggar och brickor till kökstextilier.

Morris and Co. Willow skål 19 cm finns i kategorin Skål. Morris and Co. är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Skal