Morsø

Morsø Balcone elektrisk grill

4 249 kr
I lager    Sponsrad länk

En smidig elgrill som är enkel att plocka fram när du vill göra något extra till middag eller till vardagen. Grillen från Morsø kopplas enkelt in i väggen och kan därefter nå temperaturer på 200 till 250 grader. Det robusta grillgallret är tillverkat i gjutjärn, vilket bidrar till läckra grillränder och en autentisk känsla. Om du inte grillar för stora råvaror kan du även stänga locket samtidigt som du grillar. Du får en rejäl grillyta på 40 x 18 centimeter, vilket ger dig gott om utrymme att grilla både kött och grönsaker. 
Balcone elgrill passar utmärkt att ha på balkongen, i båten eller som sällskap på campingturen. Den har en praktisk storlek även för mindre balkonger om du till exempel bor i stan. Grillen kan stå ute året runt, men vi rekommenderar att du köper till ett överdrag för att skydda den mot väder och vind. Du kan även köpa till konsoler för montering på räcket. Allt som allt är det en smidig produkt som på ett enkelt sätt sätter guldkant på middagen.

Morsø Balcone elektrisk grill finns i kategorin Elgrill. Morsø är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Elgrill