Morsø

Morsø Forno Multi grill SE

33 995 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Med Multi grillen från Morsø för du nästan oändliga gillmöjligheter och kombinationer då du både kan använda gas, ved eller kol för att grilla. Du kan även använda grillen som eldstad eller terrassvärmare för att sprida en varm och mysig stämning på de svala kvällarna då värmen sitter kvar i gjutjärnet efter användning. Grillen har 3 tändare som tänds med piezotändning för en mycket enkel användning. I bottnen av ugnen finns en gjutjärnsplatta som funkar utmärkt som panna och pizzatallrik och under grillbordet finns det plats för gasflaskor eller andra tillbehör som kan döljas bakom en lucka. De fyra hjulen gör den även mycket lätt att flytta vid behov. Gjutjärnsugnen är monterat på ett enkelt och stilrent bord i svart rostfritt stål vilket ger hela produkten ett enhetligt intryck.
Gjutjärn kan lätt få ytlig rost vilket kan motverkas med ett överdrag. Eventuell rost kan slipas bort med ett fint sandpapper och färgen kan bättras på med skorstensfärg på sprayburk.

Morsø Forno Multi grill SE finns i kategorin Utomhusugn. Morsø är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Utomhusugn