Mustang

Mustang Gasolgrill Black Diamond 6+2 sommarkök, med kylskåp och vattenkran

49 995 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Vill du ha ett stort och bekvämt utekök med allt du behöver på ett och samma ställe? Då är Black Diamond-utomhusköket från Mustang ett av de absolut bästa! Grillen har sex kraftfulla brännare i rostfritt stål, sidobrännare, en infraröd rotisseriebrännare samt ett integrerat kylskåp och diskbänk med kran. Så allt du behöver finns inom räckhåll och grillandet blir stressfritt!
Black Diamond har en total effekt på 31,5 kW och är tillverkad av elektrolytiskt svärtat rostfritt stål. Den har en stor grillyta på 96 x 46 cm, så att du kan förbereda många råvaror samtidigt. Grillytan är utrustad med två grillgaller i rostfritt stål med måtten 29 x 45,5 cm vardera och en mattemaljerad grillplatta i gjutjärn (35 x 45,5 cm) samt ett stort varmhållningsgaller i rostfritt stål med måtten 95,5 x 14 cm. Inne i gasgrillen finns 6 brännare i rostfritt stål med en effekt på 3,9 kW vardera, samt sidobrännare på 3,6 kW.
Black Diamond har också en infraröd brännare på 4,5 kW för rotisseriet, vilket innebär att köttet kan rotera länge medan du förbereder något annat - eller sitter och kopplar av med vänner och familj. Integrerad piezotändning i alla rattar gör igångsättningen enkel och felsäker. Grillytan är också utrustad med belysning, vilket är bra att ha när det blir mörkt.
Ett litet kylskåp med belysning och glasdörr på 220-240V, 50Hz/80W och en IPX4-kompressor gör att du inte behöver springa in och ut ur huset för att hämta saker, utan kan ha allt koncentrerat på ett ställe. Black Diamond har också gott om förvaringsutrymme - 4 skåp och 3 lådor - där du kan förvara din grillutrustning, tallrikar, grillhandskar och allt annat du vill ha nära till hands. Det finns också en liten integrerad kran och diskbänk i utomhusköket.
Detta gör att du kan fokusera här och nu på maten, den läckra doften som sprider sig och människorna som tillsammans med dig väntar på att de grillade godbitarna ska serveras. Det här är verkligen det ultimata uteköket för husets grillmästare.
Ett värmeisolerat lock med termometer ingår också. Ett grillskydd ingår också för att skydda uteköket när det inte används. Det finns ett 10-årigt garantiprogram, vilket garanterar att du kommer att vara nöjd med ditt utekök under lång tid.

Mustang Gasolgrill Black Diamond 6+2 sommarkök, med kylskåp och vattenkran finns i kategorin Gasolgrill. Mustang är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Gasolgrill