Mustang

Mustang Gasolgrill Connoisseur 5+1 Svart

8 089 kr
I lager    Sponsrad länk

Imponerande gasolgrill med fem brännare samt en kraftig infraröd sidobrännare från Mustang. Brännarna är av rostfritt stål i Mustangs Connoisseur gasolgrill och har en total effekt på 22,0 kW, där fyra av gasolbrännarna har en effekt på 3,5 kW medan den sista har en effekt på 4,0 kW. Den infraröda  brännaren, även kallad en sear-brännare, har också en effekt på 4,0 kW och är perfekt för att bränna på köttet samt grilla vid en ännu högre intensitet. Den nya designen på brännarna låter även lågan bränna framtill på brännarna. Det ger möjligheten att utnyttja hela grillytan och ger därför en hög effektivitet.
Grillytan är 96 x 46 cm och är gjort av matt emaljerat gjutjärn, som kan anpassas till Multigrill produkter. Värmegallret av stål är också emaljerat och har gott om plats med sin yta på 91 x 14,5 cm. Skåpet under grillen är godkänd för en gasolflaska. Dubbel lock samt stål av pulverlackerat stål. Två stora hjul gör det enkelt att flytta grillen. Gasolgrillen kommer med 5 års garanti.

Mustang Gasolgrill Connoisseur 5+1 Svart finns i kategorin Gasolgrill. Mustang är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Gasolgrill