Mustang

Mustang Georgia off-set smoker L

6 995 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Mustang Georgia är en robust och väldesignad off-set smoker av hög kvalitet. Ett bra val för dig som vill ha en mångsidig grill – och som älskar amerikansk barbecue. Med Georgia får du nämligen möjlighet att uppleva och njuta av hela fyra olika tillagningsmetoder: rökning, direkt- och indirekt grillning samt american barbecue.
Grillen har två tunnor, båda tillverkade av 3 millimeter tjockt stål. Den kraftiga konstruktionen gör att grillen enklare håller en jämn värme. Den stora grillytan ger dig dessutom plats för mycket mat – 72 x 37 centimeter i den stora tunnan, plus 39 x 37 centimeter i den lilla. I den stora tunnan finns även ett varmhållningsgaller på 72 x 37 centimeter. På så vis kan du laga mat åt många, så att du kan bjuda in alla dina favoriter på samma gång. Grill-, kol- och varmhållningsgallren är alla tillverkade av porslinsemaljerat stål.
Det som gör Georgia-grillen speciell är att skorstensutloppet är placerat långt ner, vilket gör att röken behöver ta ett extra varv i tunnan innan den passerar ut – en stor fördel vid rökning. Du reglerar enkelt luftflödet via skorstensspjället och ventilen på den lilla tunnan som syresätter kolet eller briketterna. Grillen har två lågt placerade termometrar på vardera sida om locket så att du enkelt kan avläsa temperaturen närmast grillytan. Den stora tunnan har även två små luckor där du kan trä igenom sladden för din digitala termometer.
Grillens stora tunna är förberedd för användning ihop med Mustangs rotisserie.

Mustang Georgia off-set smoker L finns i kategorin Kolgrill. Mustang är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kolgrill