Mustang

Mustang Georgia off-set smoker XXL

11 995 kr
I lager    Sponsrad länk

Georgia XXL off-set smoker från Mustang är en tålig rök av hög kvalitet som gör det enkelt att nå otroligt goda resultat hemma vid grillen. Röken har generöst med yta för både grillning och rökning, så att du har gott om plats och enkelt kan laga mat åt många av dina favoriter på samma gång. Ett bra val för grillentusiasten som älskar att bjuda in till grillfest och som brinner för amerikansk barbecue.
Rökens konstruktion fungerar så att elden tänds i en separat eldstad, varifrån röken styrs in till en separat rökningskammare. Där finns stadiga grillgaller med en grill-/rökyta på 72 x 37 centimeter samt ett värmegaller på 65,5 x 14 centimeter. I eldstaden finns ett grillgaller på 39 x 37 centimeter, så att du har möjlighet att grilla direkt över glödbädden. I rökens skorsten finns tre stycken galler à 37 x 37,5 centimeter som även de kan användas för rökning. Där finns även krokar som du kan använda för att röka större råvaror. Samtliga galler är tillverkade av emaljerat stål.
Rökens eldstad har en stor ventil genom vilken du kan reglera luftflödet till glöden för att ha full kontroll över din grillning och rökning. På skorstenen sitter även ett spjäll för att justera draget. På rökens lock finns två termometrar, så att du enkelt håller koll på temperaturen under processens gång. Det finns även en separat lucka för köttermometer med sond.
Eldstaden och rökkammaren är tillverkade av valsat stål, 3 millimeter tjockt, med en pulverlackering som tål värme upp till hela 600°C. Röken är enkel att flytta tack vare dess stora och robusta hjul. Två års garanti.

Mustang Georgia off-set smoker XXL finns i kategorin Kolgrill. Mustang är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kolgrill