Muurikka

Muurikka Premium Sommarkök skåp med trädörr, 50 cm

7 489 kr
I lager    Sponsrad länk

Drömmer du ett perfekt kök för uteplatsen eller trädgården? Med Muurikka Premium sommarkök skåpmoduler får du allt du behöver för att kunna bygga ihop ditt alldeles egna drömkök för utomhusbruk.
Skåpet har en bänkskiva i värmebehandlad furu som är perfekt för gasbrännare eller elgrill, och den tåliga stommen i stål ger dig gott om plats för pannor, papperskorg eller annan förvaring. Du får även en praktisk utdragslåda där du kan ha mindre redskap eller tillbehör. Om du vill kan du dessutom göra ditt utkök portabelt genom att komplettera det med ett hjulset. Om du monterar köket mot en vägg behöver du sätta ett värmeskydd mellan väggen och värmekällan. Skåpet är 50 centimeter brett, 60 centimeter djupt och 73 centimeter högt. Finns i två olika varianter, antingen med trä- eller ståldörr. 
Finska Muurikka har i många år tillverkat produkter av hög kvalitet för utomhusmatlagning. Mest kända är de antagligen för sin klassiska stekhäll, som har funnits på marknaden sedan 70-talet. När de tar fram sina produkter utgår de från en vision om att underlätta enkel och god matlagning utomhus, och att kunna bli en praktisk och naturlig del av sina kunders utomhusmatlagning. Laga mat åt nära och kära under härliga sommarkvällar och fester – med produkter från Muurikka får du allt du behöver.

Muurikka Premium Sommarkök skåp med trädörr, 50 cm finns i kategorin Utekök. Muurikka är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Utekök