Muurikka

Muurikka Sommarkök gasol, svart

3 490 kr
I lager    Sponsrad länk

Detta sommarkök från Muurikka kommer garanterat höja upplevelsen av matlagning utomhus. Det unika setet är utrustat med en kraftfull D-350 gasbrännare med två gasringar och två regulatorer som gör att kan laga mat på två stora pannor såväl som små. En paellapanna i gjutjärn som mäter 45 cm ingår också, vilket gör det möjligt att tillaga allt från risotto och paella till enklare rätter med kött och fisk. Pannan kan förvaras i den medföljande förvaringspåsen, så att den skyddas när den inte används.
Därutöver är alla delar samlade på ett funktionellt och ergonomiskt sätt tack vare det medföljande stativet på hjul. På så sätt bibehåller du en god arbetshöjd samtidigt som sommarköket är lätt att flytta runt på. Dessutom är setet utrustat med massor av förvaringsplats , och stativet har t.ex. vikbara sidohyllor där du kan ställa ifrån dig ingredienser och redskap.

Muurikka Sommarkök gasol, svart finns i kategorin Sommarkök. Muurikka är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Sommarkök