Napoleon

Napoleon PRO22K-L-3 kolgrill

4 390 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Om du älskar att grilla med kol, men vill ha mer kontroll och komfort, då är Napoleon PRO22K-L-3 kolgrillen det perfekta valet för dig. Den här grillen kombinerar det bästa av traditionell kolgrillning med modern teknik och design, så att du kan njuta av en fantastisk grillupplevelse varje gång.
Vad är det som gör Napoleon PRO22K-L-3 kolgrillen så speciell?
Napoleon PRO22K-L-3 är en traditionell kolgrill med en robust och elegant porslinsemaljerad yta som tål rost och repor. Grillen har ett kraftigt gångjärn i locket som gör det lätt att öppna och stänga, samt en inbyggd ACCU-PROBE™-termometer. Grillen har också en förlängningsring mellan lock och balja som ger dig extra utrymme för att grilla stora köttstycken eller rotisserier. Förlängningsringen har förberedda hål för att fästa ett rotisseripaket med motor och fäste som säljs separat. Du kan smidigt stänga hålen när du inte använder rotisseriet. Med denna variant har kolgrillen fyra ben varav två är hjul. Dessutom praktisk förvaringsyta under grillen. 
Hur fungerar Vortex värmekontrollsystemet?
Det som gör Napoleon PRO22K-L-3 kolgrillen unik är det innovativa Vortex värmekontrollsystemet som ger dig full kontroll över värmen och luftflödet i grillen. Vortex värmekontrollsystemet består av en trattformad metallplatta som sitter i botten av kolbaljan och som delar upp den inkommande luften i två strömmar: en genom mitten av Vortexet och en genom sidorna av grillen. Detta gör att värmen cirkulerar snabbare till toppen av grillen och ger dig en jämn och intensiv grillning. Med Vortex värmekontrollsystemet kan du också spara på kolen, eftersom du inte behöver lika mycket för att uppnå samma resultat. Du kan också släcka glöden genom att stänga luftregleringsventilen under kolbaljan och den rostfria rökventilen i locket, och sedan använda kolen igen vid ett senare tillfälle.
Hur justerar jag grillgallret och fyller på kol?
Napoleon PRO22K-L-3 kolgrillen har ett gångjärnsförsedda grillgaller som gör det enkelt att fylla på kol under grillningen. Grillgallret är gjort av gjutjärn med en emaljerad yta som ger en bra värmefördelning och ett snyggt grillmönster på maten. Grillgallret kan justeras till tre olika höjder beroende på vad du vill grilla och hur mycket värme du vill ha. Grillen har också en askbehållare som är lätt att ta bort och tömma när du är klar med grillningen.
Varför ska jag välja Napoleon PRO22K-L-3 kolgrillen?
Napoleon PRO22K-L-3 kolgrillen är den idealiska grillen för dig som vill ha en traditionell kolgrill med moderna toppegenskaper. Med den här grillen kan du grilla allt från biffar till pizzor till rotisserier med en fantastisk smak och kvalitet. Grillen är enkel att använda, rengöra och underhålla, och ger dig en långvarig och pålitlig grillupplevelse. Beställ din Napoleon PRO22K-L-3 kolgrill idag och upptäck skillnaden!

Napoleon PRO22K-L-3 kolgrill finns i kategorin Kolgrill. Napoleon är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kolgrill