Smeg

Smeg SO6302M2X inbyggnadsugn, 68 liter, rostfritt stål

23 995 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Om du letar efter en ugn som kombinerar en traditionell ugn och en mikrovågsugn i ett, är Smeg SO6302M2X något för dig. Denna SpeedwaveXL Galileo ugn ger dig extra utrymme, ny teknik och specialfunktioner. Du kan välja mellan 11 olika tillagningslägen för att anpassa ugnen till dina rätter. Oavsett om du vill baka bröd, steka kött, grilla grönsaker eller baka pizza, kan ugnen göra det för dig
Som en traditionell ugn har ugnen ett temperaturintervall mellan 30°C och 250°C, vilket ger dig ett brett utbud av alternativ - från långsam tillagning och jäsning av deg vid låga temperaturer till en bubblande, krispig fläskstek vid höga temperaturer. Med mikrovågsugnen får du en snabbare tillagningstid när du behöver få maten på bordet snabbare. Lägg till grillfunktionen så får dina rätter snabbt en krispig yta. Eller varför inte använda popcornfunktionen för att bjuda på varma popcorn?
Ugnen är utrustad med flera specialfunktioner, t.ex.
Inventer-teknik - kontinuerlig uppvärmningOmrörare - aktiv och kontrollerad mikrovågsfördelningDubbel skorsten - kontroll av kondens under tillagning i mikrovågsugnSoft Close & Soft Open - en avancerad funktion som säkerställer en mjuk öppning och stängning av dörren. AirFry - dedikerad matlagningsfunktion AIRFRY luftfritösBBQ - dedikerad matlagningsfunktion för den dubbelsidiga BBQ-grillenMed de fem hyllorna kan du dessutom tillaga flera rätter samtidigt och anpassa avståndet till värmekällan. För en bättre insyn har ugnen 2 halogenlampor med en ljuseffekt på 40 W som tänds när dörren öppnas. Ugnsutrymmet är utrustat med Ever Clean emalj och i kombination med en ångrengörare blir rengöringen enklare.
Läs mer om utvalda specifikationer nedan.

Smeg SO6302M2X inbyggnadsugn, 68 liter, rostfritt stål finns i kategorin Kombiugn. Smeg är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kombiugn