Smeg

Smeg SOP6101TB3 inbyggnadsugn, 68 liter, svart

14 995 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Om du letar efter en ugn som kombinerar stil och funktion är Smeg SOP6101TB3 något för dig. Det är en termoventilerad ugn som ger dig jämn och effektiv värme i hela ugnsutrymmet. Du kan välja mellan tio olika tillagningslägen för att anpassa ugnen efter dina rätter. Oavsett om du vill prova att luftsteka, baka bröd, rosta kött, grilla grönsaker eller baka pizza kan du göra det med Smeg SOP6101TB3.
Smeg SOP6101TB3 har en elegant och modern design som passar in i alla kök. Den har en svart finish och en stor glasdörr som ger dig full överblick över din mat. Ugnen styrs via en pekskärm där du kan välja mellan tio olika program och flera andra funktioner. Du kan till exempel använda airfry-funktionen för att få krispig mat utan extra olja eller pizzainställningen för att få precis rätt kant på din pizza.
Om du behöver planera i förväg är Smeg SO6102TB3 din nya bästa vän - den har en praktisk timerfunktion där du kan ställa in start- och sluttider för ugnen, samt en varmhållningsfunktion så att du kan hålla maten varm tills du är redo att servera den. Smegs termoventilerade ugn är inte bara fantastiskt funktionell med en vacker design, den är också energieffektiv med en energiklassning på A+. När du är klar med matlagningen kan du, tack vare Ever Clean-emaljen, helt enkelt torka av ugnen med en trasa så är den ren igen. Om det mot förmodan skulle finnas matrester kvar kan du använda det integrerade ångrengöringssystemet Vapor Clean.

Smeg SOP6101TB3 inbyggnadsugn, 68 liter, svart finns i kategorin Ugn. Smeg är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Ugn