Smeg SOP6102TB3 inbyggnadsugn, 68 liter, svart

  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Om du letar efter en ugn som kombinerar stil och funktion är Smeg SOP6102TB3 något för dig. Det är en termoventilerad ugn som ger dig jämn och effektiv värme i hela ugnsutrymmet. Du kan välja mellan tio olika tillagningslägen, så oavsett om du vill luftsteka, baka bröd, rosta kött, grilla grönsaker eller baka pizza är Smeg SOP6102TB3 ett utmärkt val. Smeg SOP6102TB3 har en elegant och modern design som passar in i alla kök. Den har en svart finish och en stor glasdörr som ger dig full överblick över din mat.
Ugnen styrs med en pekskärm där du kan välja mellan tio olika program och flera andra funktioner. Du kan till exempel använda airfry-funktionen för att få krispig mat utan extra olja eller pizzainställningen för att få precis rätt kant på din pizza. Ugnen har också en praktisk timerfunktion så att du kan ställa in specifika start- och sluttider, samt varmhållningsfunktionen så att du kan hålla maten varm tills den sista personen har satt sig vid bordet.
Smegs termoventilerade inbyggnadsugn är inte bara mycket funktionell med en vacker design, den är också energieffektiv med en energiklassning på A+. Dessutom har den ett innovativt Soft Close- och Soft Open-system för att försiktigt öppna och stänga luckan, vilket minskar både slitage och buller.
När du är klar med matlagningen kan du, tack vare Ever Clean-emaljen, helt enkelt torka av ugnen med en trasa så är den ren igen. Om det mot förmodan skulle finnas matrester kvar kan du använda det integrerade pyrolysrengöringssystemet, som med hjälp av hög temperatur bränner bort smuts och fett i ugnen.
Medföljande tillbehör:
1 x galler med bakstycke1 x Emaljerad plåt (20 mm)1 x Emaljerad djup bricka (50 mm)1 x Galler för bricka 1 x Teleskopskena, delvis utdragbar

Smeg SOP6102TB3 inbyggnadsugn, 68 liter, svart finns i kategorin Ugn. Smeg är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Ugn