Smeg

Smeg SOP6302S2PX inbyggnadsugn, 68 liter, rostfritt stål

22 995 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Om du letar efter en ugn som kombinerar stil och funktion är Smeg SOP6302S2PX något för dig. Det är en termoventilerad ugn som ger dig jämn och effektiv värme i hela ugnsutrymmet. Du kan välja mellan tio olika tillagningslägen, så oavsett om du vill luftfritera, baka bröd, rosta kött, grilla grönsaker eller baka pizza är Smeg SOP6302S2PX ett utmärkt val.
Smeg SOP6302S2PX har en elegant och modern design i rostfritt stål som passar in i alla kök. Ugnen styrs med två knappar och en pekskärm där du kan välja mellan 12 olika tillagningsinställningar och en rad andra funktioner. Du kan till exempel använda airfry-funktionen för att få krispig mat utan extra olja eller pizzainställningen för att få precis rätt kant på din pizza.
Ugnen har också en praktisk timerfunktion så att du kan ställa in specifika start- och sluttider, samt en varmhållningsfunktion så att du kan hålla maten varm tills den sista personen har satt sig vid bordet. Förutom att ugnen är superfunktionell med en fantastisk design är den också energieffektiv med energiklassningen A+ och har ett smart Soft Close- och Soft Open-system som öppnar och stänger luckan försiktigt, vilket minskar slitage och buller.
När du är klar med matlagningen kan du, tack vare Ever Clean-emaljen, helt enkelt torka av ugnen med en trasa så är den ren igen. Om det mot förmodan skulle finnas matrester kvar kan du använda det integrerade pyrolysrengöringssystemet, som använder en hög temperatur för att bränna bort smuts och fett i ugnen.
Medföljande tillbehör:
1 x galler med bakstycke1 x Emaljerad plåt (20 mm)1 x Emaljerad djup bricka (50 mm)1 x Gallerinsats för bricka 1 x Matlagningstermometer

Smeg SOP6302S2PX inbyggnadsugn, 68 liter, rostfritt stål finns i kategorin Kombiugn. Smeg är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kombiugn