Smeg

Smeg SO6102M2B3 SpeedwaveXL kombinationsmikrovågsugn 68 liter, svart

23 995 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Smegs inbyggda kombimikrovågsugn med ångfunktion ger dig möjlighet att laga perfekt mat med olika tillagningsmetoder. Den har en elegant design med en svart glasyta och en touchdisplay som ger dig full kontroll över ugnens funktioner. Du kan välja mellan en mängd olika funktioner, bland annat konvektion, grill, ånga, ånga, ånga med konvektion, airfrying, rise, defrost, popcorn och fyra typer av mikrovågsinställningar. Kombiugnen har en timerfunktion där du kan ställa in tillagningstiden för varje funktion separat, så att du kan hålla koll på din matlagning.
Smeg kombinerar hög kvalitet och avancerad teknik i kombiugnen SO6102M2B3, som har Ever Clean-emalj som gör rengöringen snabb och enkel - torka bara av med en fuktig trasa efter användning. Om det finns envis smuts kvar kan du använda ugnens inbyggda ångrengöringssystem Vapor Clean.
Med fem hyllor för galler och bakplåtar samt säkerhetsfunktioner som barnlås och fyrglasdörr är den här ugnen både praktisk och säker. Förutom smarta funktioner och snygg design har ugnen energimärkningen A+, vilket gör den mycket energieffektiv.
SO6102M2B3 kombimikrovågsugn från Smeg är perfekt för dig som vill ha en avancerad och snygg kombimikrovågsugn i ditt kök.
Medföljande tillbehör:
1 x galler med bakre stopp1 x Emaljerad djup bricka (50 mm)1 x Gallerinsats för bricka1 x Glasbricka1 x Teleskopskena, delvis utdragbar

Smeg SO6102M2B3 SpeedwaveXL kombinationsmikrovågsugn 68 liter, svart finns i kategorin Kombiugn. Smeg är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kombiugn