Spiegelau

Spiegelau Salute vitvinsglas 47 cl, 4-pack

454 kr
I lager    Sponsrad länk

Salute vitvinsglasen i 4-pack med en kapacitet på 47 cl är en del av den tidlösa Salute-serien från det erkända tyska märket Spiegelau. Dessa vitvinsglas utmärker sig genom att ha en mer kompakt skål jämfört med traditionella vinglas, vilket gör dem perfekta för att framhäva smaken och aromen i dina favoritvitviner. Den mindre skålen har också den praktiska fördelen att hålla vinet kallt längre.
Spiegelaus Salute-serie, inklusive dessa fina vitvinsglas, är känd för sin höga kvalitet och tidlösa design, som passar lika bra på ditt eget matbord som i professionella restaurangmiljöer. Kombinationen av estetisk design och funktionell formgivning gör dessa vitvinsglas lämpliga för alla tillfällen, och de är dessutom mycket praktiska eftersom de kan diskas i diskmaskinen.
Oavsett om du vill tillföra tidlös elegans till din dukning eller ge Salute vitvinsglasen som en fin present till en vinälskare, representerar de inte bara vackra glas, utan också en investering i en förbättrad vinupplevelse. Köp dina glas idag och prova själv!

Spiegelau Salute vitvinsglas 47 cl, 4-pack finns i kategorin Vitvinsglas. Spiegelau är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Vitvinsglas